dimecres, 11 de setembre del 2019

PRIMER DIA DE CLASSE

Avui hem començat aquest nou curs a 4t. Ple d'il·lusió, de noves sensacions, nerviosos...
L'hem començat fent unes dinàmiques de cohesió que ens han ajudat a entendre que és millor ajudar-nos. Haviem d'escriure el nostre nom a un full, després embolicar-ho fent una pilota i sense mirar es llançava al mig del cercle. Després haviem de trobar el nostre nom. No podiem parlar ni dir a cap company on era la seva pilota. La següent activitat era molt pareguda. Només canviava que ara haviem d'indicar als companys on era la seva pilota si la trobàvem. I finalment la tercera activitat només canviava el fet que ara sí li donàvem a un company si trobàvem el seu nom. Comparavem els temps que tardavem en fer cada una de les activitats i hem fet una bona reflexió posterior sobre la importància de: COMPANYERISME, AJUDAR-NOS. (Paraules que han sortit en el cercle de diàleg que hem fet.






El dia d'avui també ens ha permés afrontar un gran repte: El repte de les Pringles. Dels 4 grups hem de dir que 2 han aconseguit superar-ho. Felicitats a tots dos!!! Després de fer-ho han ajudat als altres companys. Però per motius de temps no han pogut acabar el seu repte. Tots han treballat de valent i per això tots han tingut premi.
Heu de saber que aquest repte també el varen superar els pares i mares que van venir a la reunió. Felicitats a ells també.

Bitmoji Image


>
                                 
Heu de perdonar que només hi ha foto d'un cercle acabat. Però l'altre es va caure just quan intentavem fer la foto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada