dimarts, 17 de març del 2020

FEINA DIMARTS 17/03/2020

MATEMÀTIQUES: Fer aquestes divisions amb la prova. Heu de copiar-les a la llibreta o un full. Poseu la data, col·loqueu-les bé i a llapis podeu començar. Recordeu totes les passes que s'explicaren a classe. Feu la prova de les divisions i al full d'exercicis de matemàtiques del bloc, posar només el quocient i el residu. Seguint el model que trobareu. 

Recordeu que copiar una solució no us fa aprendre. 
Aquí teniu les dues divisions d'avui       67.912 : 12             74.325 : 35


CASTELLANO:
  • Ahora vamos a jugar un poquito. Fíjate bien como se escriben las palabras porque no es lo mismo una b que una v, ¿verdad? Leed con atención, pensad y pinchad en lo que os piden.     Clica aquí para a jugar y aprender
  • Ahora te propongo que mires este vídeo 1 o 2 veces con mucha antención, recordarás algunas de las cosas que hemos explicado en clase. Ya estás preparado para entrar en el mundo del Supersintáctic:
Vídeo

Juego del Supersintáctic


EDUCACIÓ FÍSICA:

Na Neus us deixa algunes recomanacions per a mantenir-vos en forma. No ho dubteu i probar-ho són unes propostes genials:


Clica damunt les imatges per a veure-les més grans:
                                          

        

Podeu escollir quines de les activitats s'adequa més als vostres interessos... A més, vos dono la possibilitat de poder enviar-me com a vídeo o foto les activitats que faceu de caire esportiu, si vos heu inventat un joc o un ball, de tal manera que el poguem compartir perquè tots passem una bona estona. neusllompart@ceipcanraspalls.com o a la vostra tutora evaperez@ceipcanraspalls.com







1 comentari:

  1. Hola, no nos deja ampliar las imágenes de educación física.
    Gracias

    ResponElimina