dijous, 14 de maig del 2020

DIJOUS, 14/05/2020

Matemàtiques:


L'activitat que us proposo per avui és de decimals amb la Snappet. Com serà això de l'aproximació amb aquests nombres? Llegiu molt bé i amb atenció les explicacions i després podreu fer els exercicis. Recordeu que aproximar era saber a que nombre està més a prop. Heu de fer aquest exercici: 
Avui com ja sabeu ens trobarem amb una video conferència i amb la Snappet oberta treballarem una
coseta nova: Els decimals:
-👧 Aquells que...
-👱Sí sí els que tenen comes.
-👩A dalt o a baix?
-👨Tranquil·litat, que segur que avui amb la mestra us queda tot clar.




Necessitem tenir la Snappet a prop.






Català:
Per a fer català el que us proposo és fer una fitxa a l'ordindador, NO L'HEU D'IMPRIMIR sabeu que desprès de fer la fitxa interactiva heu de repassar que tot estigui bé. Quan esteu segurs, cliqueu en "Terminado". Ara només us queda posar el correo evaperezmata@gmail.com i m'arribarà tot sol.
Estarem practicant la separació de síl·labes. Ja sabeu que hi ha uns dígrafs que no es poden separar i altres que sí s'han de separar.
Els dígrafs | Ortografía, Llengua catalana

Fitxa català
Si vos donés problemes ho podeu fer a la llibreta o full a casa.

Projecte: 
Continuant un poc més amb el que estavem fent la setmana passada us proposo fer aquesta fitxa on continuar practicant les propietats dels materials que ens envolten. 
(Si vos donés problemes aquesta pàgina podeu fer l'activitat que està desprès de la fitxa).

Propietats matèria, an interactive worksheet by ProfeSan
liveworksheets.com


Per al que li interessi molt aquests temes podeu entrar a l'aula virtual de Santillana i llegir la pàgina 14 i 15 del llibre de Ciències Socials. Segur que hi trobeu informació complementaria d'interés.
Per a poder accedir heu de seguir les instruccions que teniu al dossier que us he enviat al email dels vostres pares. Aneu alerta amb les majúscules i minúscules.

1 comentari: