dijous, 21 de maig del 2020

DIJOUS, 21/05/2020

Matemàtiques:
A les 12:00h ens trobarem en videoconferencia per a fer junts Snappet. Així que prepara la Snappet oberta, i connecta't cliclant a l'enllaç que li ha arribat al correu als vostres pares. No t'oblidis de tenir a ma la teva llibreta de mates o un full, llapis i goma.


Castellano:
Con la Snappet os propongo que trabajéis la acentuación de las palabras esdrújulas. 




Projecte:
Avui us proposo una activitat que serà la darrera d'aquest curs. No es pot fer en un dia ni en dos. Heu de saber dosificar i anar fent un poc cada dia. S'entregarà com a màxim l'11 de juny. Qui el tingui acabat, a net (no a boli) el 4 de juny ho pot enviar.
Aquesta feina és d'investigació per tant heu de ser molt responsables. Els enllaços que jo us facilito no són els únics que podeu fer servir. Però penso que sí són una ajuda per si no sabeu trobar la informació d'altra manera.
Mireu tota la feina, després penseu què se us dóna millor, fer la feina a la llibreta o un full, fer un lapbook, fer una presentació digital (power point o similar) fer un document de word (processador de text. És a dir escriure el treball a l'ordinador). Trieu el que trieu penseu que jo no us puc ajudar tant com si estiguessim a escola. Heu de ser conscients de què sou capaços d'utilitzar vosaltres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada